Edifici Nexus I

Edificio NexusI

Superfície total disponible: 285 m2

L’Edifici Nexus I es troba al campus nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), a Barcelona. Va ser el primer exemple de col·laboració amb aquest centre educatiu, promogut pel CZFB per afavorir la transferència tecnològica universitat-empresa.

Aquest innovador edifici d’oficines, concebut per l’arquitecte Lluís Nadal, part d’una superfície total construïda de 10.000 m2 i està envoltat d’una àmplia zona enjardinada.

Disposa d’un tancament totalment envidriat i de plantes diàfanes amb il·luminació natural. Aquesta morfologia atractiva i singular l’ha convertit en plató i decorat de diverses campanyes publicitàries.

A el marge de criteris estètics, la seva configuració arquitectònica afavoreix les sinergies entre equips de treball i l’intercanvi entre el món empresarial i l’universitari. Ofereix oficines modulables d’entre 50 i 230 m2 i múltiples serveis.

Actualment, Nexus I es troba ocupat per empreses de sector tecnològic i per departaments d’investigació i desenvolupament. El seu èxit va propiciar que uns anys més tard el CZFB i la UPC promoguessin un altre edifici per la mateixa finalitat, el Nexus II.

Més informació

    També et pot interessar