Visites, esdeveniments i fires

BNEW escull l’Estació de França, la CASA SEAT i el Movistar Centre com escenaris de la reactivació econòmica

Imatge inauguració BNEW

11 de setembre de 2020

  • El Consorci de la Zona Franca de Barcelona vol aprofitar l’oportunitat per posicionar Barcelona com un agent clau de la nova economia
  • La institució pública ha signat aquesta setmana els acords de col·laboració amb Adif i SEAT

 

Barcelona, 10 de setembre de 2020. – El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha escollit tres escenaris emblemàtics de la ciutat per la celebració de la part física del BNEW – Barcelona New Economy Week, el gran esdeveniment híbrid, B2B 100% professional, per a la reactivació de l’economia que tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre. Les localitzacions seran l’Estació de França, la CASA SEAT i el Movistar Centre. D’aquesta manera, el CZFB vol ajudar a posicionar Barcelona com un player clau de la nova economia, a més de donar visibilitat al potencial de la ciutat comtal en matèria d’emprenedoria i indústria 4.0.

Es tracta del primer gran esdeveniment d’aquestes característiques, que permetrà a tots els participants analitzar els reptes i les oportunitats de l’etapa post-covid, així com desenvolupar-se, ampliar coneixements, resoldre dubtes, anticipar-se al futur i retro alimentar-se de les opinions d’altres experts en un format àgil i innovador.

Estació de França exercirà d’escenari del BNEW Logistics, el BNEW Ecommerce i el BNEW Real Estate. Tanmateix, acollirà totes les Inspirational Talks, intervencions comunes per a tots els sectors i dirigides principalment a directius i equips de direcció d’empreses per aconseguir el màxim rendiment, tant personal com d’eficàcia i eficiència dels seus equips. D’altra banda, la CASA SEAT serà l’espai escollit per dur a terme el BNEW Economic Zones, i el Movistar Centre albergarà tots els continguts  del BNEW Digital Industry

Cada sector d’activitat present al BNEW (Immobiliari, Ecommerce, Logística, Indústria Digital i Zones Econòmiques) comptaran amb un programa de debats i panels propi en el qual participaran més de 300 speakers de primer nivell repartits en 120 sessions. Totes les activitats es duran a terme de forma presencial en els tres escenaris escollits i s’emetrà en directe online als més de 10.000 assistents que es preveu que tingui l’esdeveniment.

Acords del Consorci de la Zona Franca de Barcelona amb Adif i SEAT

Aquesta setmana han tingut lloc les signatures dels acords amb Adif i SEAT per a la celebració del BNEW a les seves instal·lacions. El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, destaca “la importància que té la col·laboració d’empreses tan rellevants per a l’economia i la imatge del país amb el BNEW”. Navarro assegura que “tots tenim l’objectiu comú de connectar a les persones, cadascú des del seu àmbit de treball”.

El dimarts passat, a la CASA SEAT es va escenificar l’acord per a que l’espai sigui una de les seus de l’esdeveniment amb un acord entre Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca i Blanca Sorigué, directora general de l’entitat; i Lucas Casanovas, director de SEAT MÓ, la nova marca de mobilitat urbana, i Gabriele Palma, director de CASA SEAT.

D’altra banda, ahir Pere Navarro es va reunir amb Isabel Pardo de Vera, presidenta d’Adif, a la seu central del Consorci de la Zona Franca de Barcelona per a rubricar la signatura del conveni que farà possible que l’Estació de França sigui la seu que aculli el BNEW Logistics, el BNEW Real Estate i el BNEW Ecommerce.

bnew

Notícies relacionades