La Zona Franca

0

Empreses instal·lades

0 M m2

d'extensió

Les instal·lacions s’han posicionat com una plataforma geoestratègica, amb una ubicació privilegiada, al costat d’infraestructures de transport i de comunicacions d’abast internacional: es troba a 7km de l’aeroport, a 100m del port, i a 200m de la gran estació ferroviària de mercaderies.

A més, la línia 9 i  la línia 10 Sud de metro han millorat aquesta connectivitat amb l’àrea metropolitana de Barcelona.

El Polígon Industrial de la Zona Franca és la porta d’entrada de la Unió Europea, un pont natural i cultural, cap al nord d’Àfrica i Iberoamèrica.

Oferim serveis de neteja, seguretat i manteniment de les instal·lacions comunes. Gràcies al seu sistema de vigilància (de 24 hores i tots els dies de l’any), una dotació coordinada entre seguretat privada i el cos de la Guàrdia Civil, el Polígon, al costat de la Zona Franca Duanera i el Parc Logístic, s’han convertit en una de les àrees productives més segures.

Som la porta d'entrada de la Unió Europea

96,3%

Superfície arrendada (360 ha.)

2,9%

Superfície destinada a projectes (10,5 ha.)

0,2%

Superfície reservada (0,5 ha.)

Orientat al negoci internacional i amb sectors predominants com l’automoció, la química bàsica i la logística, el polígon acull empreses líders com SEAT, Covestro (Grup Bayer), DB Schenker (Spain-Tir), Consum, FCC i Wallbox; amb més de 40 multinacionals en total.

La dinamització comercial, la flexibilització de les condicions de lloguer i el sanejament de naus obsoletes han incrementat l’atractiu del gran polígon de Barcelona.

Veure més

0 m2

0 M€

Inversió

L’edifici ofereix despatxos, oficines, i espais comercials, en règim de lloguer, que van des dels 60 als 400 m². A la planta baixa, després d’un ampli vestíbul, se situa una arcada amb serveis de restauració i oficines d’empreses vinculades a la planificació, l’activitat portuària i les duanes; com la seu de l’agència metropolitana Barcelona Regional (BR).

El centre es troba pròxim al passeig de la Zona Franca i a una àrea d’edificis administratius corresponents a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i al Institut Metropolità del Taxi.

En aquest projecte es van invertir 5,5 milions d’euros, amb una participació del 54% del Consorci i del 46% de l’AMB.

Veure més