DFactory Barcelona

Fotografia DFactory

DFactory Barcelona és una iniciativa liderada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona i té per objectiu fomentar i  desenvolupar la indústria 4.0 potenciant un ecosistema d’atracció de talent, tecnologia i inversions en un espai únic.

El projecte, que ocuparà una superfície total de prop de 100.00 m2, compta amb una inversió inicial de 30 milions d’euros a la primera d’un total de dues fases, que ascendiran a 100 milions d’euros una vegada estigui acabat. DFactory Barcelona reunirà les tecnologies pròpies de la Indústria 4.0 i les connectarà amb els elements biològics propis de la circularitat de l’entorn. Grans companyies, Pimes i Start-ups exploraran oportunitats en un mateix entorn.

La voluntat de ser una “nau industrial del segle XXI” es manifestarà en la pròpia estructura del centre, que es caracteritzarà per una arquitectura que conjugarà les formes típiques de la indústria amb acabats de cristall, interiors diàfans i solucions sostenibles. DFactory Barcelona està impulsat i gestionat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB).

Fotografia bola DFactory