Seguretat i
salut laboral

Seguridad y salud Laboral

Situem el benestar humà en el centre de la nostra escala de valors corporatius.

La seguretat i la salut en el treball, com a parts fonamentals del benestar, constitueixen un eix clau per al desenvolupament de qualsevol les nostres accions.

Principis

Els nostres plans de gestió revisen el compliment d’objectius en seguretat i salut en el treball. A més, aquests plans determinen la realització de simulacres de seguretat, exercicis d’evacuació, i les proves periòdiques dels protocols d’emergències, en col·laboració amb les campanyes públiques d’alertes de Protecció Civil per als accidents amb risc químic.

Compromís amb les persones

Zona cero accidents

Formació i capacitació

Bon clima laboral

Certificacions

El compromís de la direcció i les accions dutes a terme pel nostre Servei de Prevenció de Riscos Laborals van possibilitar, el 2011, la seva primera certificació OHSAS 18001:2007, que avala els criteris de seguretat, actius i passius, a totes les activitats del personal del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i dels treballadors aliens que operen per a l’entitat.

A més, la nostra nau capitana, el Polígon Industrial de la Zona Franca, és el primer a Catalunya amb servei públic de cardioprotecció gràcies a l’acord signat amb l’empresa Espais Cardioprotegits de Catalunya.