Seguretat i salut laboral

Fotografia Seguretat i salut Laboral

Situem el benestar humà en el centre de la nostra escala de valors corporatius.

La seguretat i la salut en el treball, com a parts fonamentals del benestar, constitueixen un eix clau per al desenvolupament de qualsevol les nostres accions.

Principis

Els nostres plans de gestió revisen el compliment d’objectius en seguretat i salut en el treball. A més, aquests plans determinen la realització de simulacres de seguretat, exercicis d’evacuació, i les proves periòdiques dels protocols d’emergències, en col·laboració amb les campanyes públiques d’alertes de Protecció Civil per als accidents amb risc químic.

Compromís amb les persones

Zona cero accidents

Formació i capacitació

Bon clima laboral

Certificacions

Logotip ISO 45001

El compromís de la direcció i les accions dutes a terme pel nostre Servei de Prevenció de Riscos Laborals van possibilitar, el 2011, la seva primera certificació OHSAS 18001:2007, que avala els criteris de seguretat, actius i passius, a totes les activitats del personal del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i dels treballadors aliens que operen per a l’entitat.L’any 2019, El Consorci adapta el seu sistema de gestió de seguretat i salut sobre la base de la nova norma, 45001:2018 obtenint la certificació, acreditada, per una entitat nacional d’acreditació.

Certificació 45001 Seguretat i Salut Laboral

La Declaració de Luxemburg és un document de consens elaborat per la Xarxa Europea de Promoció de la Salut en el Treball, en el qual s’estableixen els principis bàsics per a integrar la promoció de la salut, la gestió de la salut dels seus treballadors i treballadores i el compliment de les seves obligacions en matèria de prevenció dels riscos laborals.

 

Diploma d’adhesió
Icona Espais Cardioprotegits

A més, la nostra nau capitana, el Polígon Industrial de la Zona Franca, és el primer a Catalunya amb servei públic de cardioprotecció gràcies a l’acord signat amb l’empresa Espais Cardioprotegits de Catalunya.