Start-ups

Ens adaptem als canvis que exigeix la societat actual

Desenvolupem iniciatives que contribueixen a incrementar la presència de start-ups a Barcelona, sempre des d’una òptica dinamitzadora davant dels nous reptes de l’era post-covid.

Veure directori de start-ups

Amb una duració de 22 setmanes, el programa va permetre aprofundir al coneixement mutu entre empreses i start-ups, en relació amb necessitats i reptes als quals s’enfronten al sector logístic, i en com evoluciona la distribució de productes físics als consumidors digitals. Així mateix, a través del programa, el Consorci va actuar com a facilitador de la relació entre emprenedors i inversors potencials.

Fins a 9 start-ups van ser escollides a l’esdeveniment eDelivery Barcelona per participar en el projecte, a partir de les propostes innovadores a les quals van introduir elements com el Big Data, Business Intelligence, IoT o la Intel·ligència Artificial.

A través d’aquest programa, volem dotar a empreses emergents d’eines per dur a terme iniciatives pròpies i projectes innovadors, així com per desenvolupar oportunitats de mercat, aconseguir finançament, o fomentar el networking amb socis potencials.

Fins ara hi ha participat sis start-ups del sector del real estate, escollides durant el Barcelona Meeting Point pel seu caràcter innovador i la seva voluntat disruptiva.