Fabriquem oportunitats per al teu futur

Imatge Alysis

Som un agent actiu, un motor de dinamització de l’àrea metropolitana de Barcelona en constant moviment.

Generem oportunitats per al desenvolupament de la indústria del futur, una indústria connectada amb la sostenibilitat, la innovació, i amb projecció internacional.

Som una entitat amb més de 100 anys de recorregut. Des de la nostra creació el 1916, gestionem el polígon industrial de la Zona Franca i la seva zona duanera, a més de promoure multitud de projectes a altres zones de la ciutat i de l’àrea metropolitana, vinculats sempre a activitats d’alt valor afegit i amb un fort component d’innovació.

Ocupació per a més de 0 treballadors

Oportunitats globals de negoci en un espai de 0 m2

Més de 0 empreses

Contribuïm amb 0 M€ al PIB

Fabriquem innovació

Fabriquem innovació

Potenciem la innovació industrial enfocada a ajudar a les empreses a fer el salt en solucions sostenibles, anticipant així el que vol el nou consumidor i contribuint a construir un futur millor.

El futur exigeix solucions innovadores per a la reconstrucció. Per això, al Consorci apostem i som pioners en noves tecnologies, com la impressió 3D, i obrim portes per al creixement de la indústria 4.0 a través de l’edifici DFactory.

Fabriquem talent

Fabriquem talent

Actuem alhora com a motor en la generació d’ocupació de qualitat i com a pol de creació i captació de talent per a la nova economia.

Mitjançant la incubació d’empreses emergents i d’aliances estratègiques contribuïm a atreure al millor talent internacional.

Fabriquem sostenibilitat

Fabriquem sostenibilitat

Generem oportunitats perquè acompanyem i ajudem a les empreses a aprofitar sinergies, i a superar els reptes que acompanyen la nova revolució industrial.

Oferim una aportació pròpia per a impulsar i aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a l’àmbit de l’empresa i la indústria, amb actuacions específiques a l’àmbit de la igualtat, l’educació, i el respecte pel medi ambient.

Desenvolupem una economia circular, treballem per millorar l’eficiència energètica i impulsem la integració del polígon industrial en un entorn urbà.

Fabriquem internacionalització

Fabriquem internacionalització

Som un actiu estratègic per la ciutat de Barcelona i per la seva projecció internacional, no només perquè ajudem a impulsar cap a l’exterior a les empreses d’aquí, sinó perquè ajudem a captar projectes Internacionals.

Acompanyem el debat i l’impuls de sectors clau de l’economia amb l’organització d’esdeveniments i fires referents al seu sector i que, a més, contribueixen a la projecció internacional del país i les seves empreses.

El CZFB de la Zona Franca de Barcelona és futur perquè és sostenibilitat, és talent, és innovació i és responsabilitat social.

Informació econòmica

Memòries corporatives

Accedeix a un recopilatori de les memòries corporatives del CZFB d’anys anteriors:
Memòries corporatives CZFB