Signatures Acords

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona se suma a l’Aliança per a la FP Dual

FPDual

FPDual

26 d'abril de 2021

  • El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, la directora general de l’entitat, Blanca Sorigué, i el vicepresident de Fundació Bertelsmann, Francisco Belil, han signat aquest matí l’adhesió.
  • El CZFB reforça així el seu compromís amb la promoció del talent jove per a donar resposta a la demanda de nous perfils professionals.

 

Barcelona, 26 d’abril de 2021 – El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha formalitzat aquest matí la seva adhesió a l’Aliança per a la FP Dual, impulsada per Fundació Bertelsmann. L’entitat reforça així el seu compromís per promoure el talent jove mitjançant una formació professional dual de qualitat. En aquest sentit, el CZFB s’encarregarà de fomentar aquesta modalitat entre les empreses del seu entorn com a forma de donar resposta a les necessitats de nous perfils professionals.

En l’acte de signatura, que ha tingut lloc a les oficines del CZFB, han participat Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​Blanca Sorigué, directora general de l’entitat, i Francisco Belil, vicepresident de la Fundació Bertelsmann.

Pere Navarro ha senyalat el compromís que té el CZFB amb la formació professional de qualitat com a forma “d’atraure el talent jove i donar resposta als nous perfils que estan sorgint arran de la digitalització i l’avanç de la nova economia. Estem en un moment clau per posar en valor la FP Dual com una opció de futur sòlida a seguir pels joves i que, a la vegada, permeti donar resposta a les necessitats reals del teixit productiu. Per això, ens sentim molt orgullosos d’unir-nos a l’Aliança per a la FP Dual amb l’objectiu de treballar de manera conjunta per a la promoció i el desenvolupament d’aquesta modalitat de formació.”

Per la seva banda Francisco Belil, vicepresident de Fundació Bertelsmann, ha lliurat la placa commemorativa al delegat especial del CZFB i ha celebrat que “una institució pública com aquesta se sumi a l’Aliança i es comprometi a promoure la FP Dual entre totes les empreses que formen part del seu ecosistema. Les entitats públiques juguen un paper essencial en l’impuls del model d’FP Dual a Espanya, ja que actuen com a baula entre els joves i les empreses “.

Notícies relacionades