SIL

MedaLogistics Week Barcelona celebrarà la seva 20a edició al SIL 2024

MedaLogistics Week Barcelona celebrarà la seva 20a edició al SIL 2024

Medalogistics

25 de gener de 2024

  • La Mediterranean Logistics & Transport Week se celebrarà el 5 i 6 de juny en el marc del SIL i convocarà experts internacionals líders de la indústria, incloent logística, marítim, transport i infraestructura

 

  • En el seu 20è aniversari, MedaLogistic Week Barcelona aposta per transformar-se en la cimera logística dels tres continents: Europa, Àfrica i Àsia, units pel Mediterrani

 

 

Barcelona, 25 de gener de 2024.- La Mediterranean Logistics & Transport week (MedaLogistics Week Barcelona) celebrarà la seva 20a edició els dies 6 i 7 de juny de 2024. Com en anteriors edicions, la cita se celebrarà en el marc del SIL Barcelona, la Fira líder a la Mediterrània i l’Atlàntic de Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain, organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB).

 

Cada any, la MedaLogistics Week Barcelona, organitzada conjuntament pel CZFB i ASCAME (Association of the Mediterranean Chambers of Commerce and Industry), convoca experts internacionals líders de la indústria, incloent logística, marítim, transport i infraestructura. En la seva 20a edició, el congrés aposta per transformar-se en la cimera logística dels tres continents: Europa, Àfrica i Àsia, posant el focus en el Mediterrani, com a eix global de desenvolupament i creixement obert al món, i en el transport i la logística, com la columna vertebral de qualsevol economia. Entre altres temes, s’abordarà: la diversificació de la cadena de subministrament, les consideracions geopolítiques, la transformació digital, la sostenibilitat, la situació dels ports, aeroports i centres logístics, amb l’objectiu d’oferir una visió holística de com el sector pot col·laborar i com el Mediterrani pot tornar a ser el hub de comerç i inversió que uneix els tres continents a través de la logística.

 

MedaLogistics Week Barcelona s’ha convertit en la conferència més important de la regió mediterrània en l’àmbit de la logística, centrant les seves sessions i debats en els últims coneixements i tendències del comerç internacional, economia, transport, logística, fabricació i distribució. En ells, durant dos dies, experts en la matèria aborden les necessitats existents entorn de la geopolítica i la resiliència de la cadena de subministrament a nivell internacional.

 

El delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, destaca que “no és casualitat que el SIL i el MedaLogistics Week Barcelona siguin esdeveniments de referència que any rere any reuneixen els professionals més destacats d’un sector que mou el món i que, en cada edició, presenta nous reptes i noves oportunitats, així com solucions i innovacions que incorporen els últims avenços en robòtica, automatització, Blockchain i tot tipus de tecnologies, com podrem veure aquest any”.

 

Per a la directora del CZFB, Blanca Sorigué, “és un orgull veure com la MedaLogistics Week Barcelona creix i manté el seu lideratge com a congrés de referència de la mà del SIL. Són molts anys els que portem caminant junts i esperem que siguin molts més. Fa 20 anys vam ser pioners realitzant un fòrum que posava el focus al Mediterrani i s’ha demostrat que va ser una aposta encertadíssima”.

 

El coordinador del MedaLogistics Week Barcelona, Anwar Zibaoui, assenyala que “en aquest 20è aniversari volem seguir ampliant els horitzons i transformar l’esdeveniment en la gran plataforma de reflexió, contacte, connexió i inversió per a la comunitat logística i el transport dels tres continents: Europa, Àfrica i Àsia, units pel Mediterrani”.

 

Notícies relacionades