Fires i esdeveniments

Evento

La nostra integració en el teixit empresarial ens permet organitzar i participar en esdeveniments internacionals i professionalment reconeguts.

Els nostres principals esdeveniments

BNEW

Barcelona New Economy Week (BNEW) és un esdeveniment anual i híbrid (físic i digital) que té com a objectiu donar visibilitat als principals reptes i oportunitats de l’era post-covid i, especialment, en sectors clau com la logística, el real estate, l’e-commerce, la indústria digital, o les zones econòmiques. Tot això sota un denominador comú: reactivar l’economia global.

En l’edició de 2021 van haver-hi més de 12.000 inscrits, 700 ponents de primer nivell, i 300 sessions que van abastar més 160 hores de contingut en línia.

BNEW del 3 al 6 d’octubre de 2022.

Visita la web
Evento SIL

SIL BARCELONA

SIL Barcelona és la fira líder en Logística, Transport, intralogística i Supply Chain del Sud d’Europa. L’esdeveniment està enfocat a la generació de negoci d’empreses nacionals i internacionals d’aquest sector, i edició rere edició, està adquirint cada vegada més importància com a dinamitzador de l’activitat logística global.

SIL Barcelona celebrarà el seu 25 aniversari del 5 al 8 de juny de 2023.

Visita la web
BWAW

BWAW

El Barcelona Women Acceleration Week, sorgeix de la necessitat d’accelerar i dinamitzar la igualtat de gènere en l’àmbit industrial. En aquest esdeveniment híbrid es projecten accions de valor afegits vinculades a la igualtat de gènere.

Visita la web

Calendari d'esdeveniments