Fires i esdeveniments

Evento genérica

La nostra integració en el teixit empresarial ens permet organitzar i participar en esdeveniments internacionals i professionalment reconeguts.

Els nostres principals esdeveniments

BNEW

Barcelona New Economy Week (BNEW) s’ha convertit en només 3 edicions en l’esdeveniment de referència a nivell mundial de la nova economia. BNEW és un esdeveniment B2B híbrid (presencial i digital) que potencia el networking i acosta les últimes tendències i innovacions de la nova economia.

L’edició de 2022 va comptar amb la presència de més de 12.500 professionals, 622 speakers, 180 hores de contingut, 130 sessions, panells i debats i més de 5.500 contactes de networking.

La quarta edició de BNEW tindrà lloc del 2 al 5 d’octubre de 2023 i tornarà a convertir a Barcelona en la capital mundial de la nova economia.

Visita la web
Conferencia de Zonas Francas de Iberoamérica

Conferència de Zones Franques d’Iberoamèrica

La Conferència de Zones Franques d’Iberoamèrica és l’esdeveniment més important per al sector les Zones Franques d’Iberoamèrica en el qual operadors, usuaris, entitats governamentals, inversors, consultors i proveïdors de la indústria es donen cita per a discutir la situació actual, avanços, innovacions, millors pràctiques, tendències i desafiaments del futur.

XXVI Conferència de Zones Franques d’Iberoamèrica se celebrarà del 8 al 10 de novembre al DFactory Barcelona.

Visita la web
BWAW

BWAW

El Barcelona Women Acceleration Week, sorgeix de la necessitat d’accelerar i dinamitzar la igualtat de gènere en l’àmbit industrial. En aquest esdeveniment híbrid es projecten accions de valor afegits vinculades a la igualtat de gènere.

La 4a edició de BWAW se celebrarà els dies 7 i 8 de març de 2024 al DFactory Barcelona.

Visita la web
Evento SIL

SIL BARCELONA

SIL Barcelona és la fira líder en Logística, Transport, intralogística i Supply Chain del Sud d’Europa. L’esdeveniment està enfocat a la generació de negoci d’empreses nacionals i internacionals d’aquest sector, i edició rere edició, està adquirint cada vegada més importància com a dinamitzador de l’activitat logística global.

SIL Barcelona se celebrarà del 5 al 7 de juny de 2024.

Visita la web

Calendari d'esdeveniments