Fires i esdeveniments

Evento

La nostra integració en el teixit empresarial ens permet organitzar i participar en esdeveniments internacionals i professionalment reconeguts.

Els nostres principals esdeveniments

BNEW

Barcelona New Economy Week (BNEW) s’ha convertit en només 3 edicions en l’esdeveniment de referència a nivell mundial de la nova economia. BNEW és un esdeveniment B2B híbrid (presencial i digital) que potencia el networking i acosta les últimes tendències i innovacions de la nova economia.

L’edició de 2022 va comptar amb la presència de més de 12.500 professionals, 622 speakers, 180 hores de contingut, 130 sessions, panells i debats i més de 5.500 contactes de networking.

La quarta edició de BNEW tindrà lloc del 2 al 5 d’octubre de 2023 i tornarà a convertir a Barcelona en la capital mundial de la nova economia.

Visita la web
Evento SIL

SIL BARCELONA

SIL Barcelona és la fira líder en Logística, Transport, intralogística i Supply Chain del Sud d’Europa. L’esdeveniment està enfocat a la generació de negoci d’empreses nacionals i internacionals d’aquest sector, i edició rere edició, està adquirint cada vegada més importància com a dinamitzador de l’activitat logística global.

SIL Barcelona celebrarà el seu 25 aniversari del 7 al 9 de juny de 2023.

Visita la web
BWAW

BWAW

El Barcelona Women Acceleration Week, sorgeix de la necessitat d’accelerar i dinamitzar la igualtat de gènere en l’àmbit industrial. En aquest esdeveniment híbrid es projecten accions de valor afegits vinculades a la igualtat de gènere.

La 4a edició de BWAW se celebrarà els dies 7 i 8 de març de 2024 al DFactory Barcelona.

Visita la web

Calendari d'esdeveniments