Premis i reconeixements

Blanca Sorigué es converteix en la primera dona que rep el Lingot de Plata de la Logística

Imatge visita consulat general EE.UU.

23 d'octubre de 2020

  • La directora general del Consorci de la Zona Franca de Barcelona és la 37 personalitat de la comunitat logística que rep aquest guardó que ja aconsegueix els seus 30 anys d’història.

 

  • L’Assemblea de Lingots de Plata de la Logística, encapçalada pel seu president Jacinto Seguí, i el seu Vicepresident José Miguel Masiques, li va fer lliurament d’aquest merescut reconeixement en un reduït acte celebrat en el Museu Marítim de Barcelona.

 

Barcelona, 21 d’octubre de 2020. – La directora general del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Blanca Sorigué, ha rebut el Lingot de Plata de la Logística sent la primera dona del sector que rep aquesta distinció que es va crear en 1990. En els seus 30 anys d’història l’Assemblea de Lingots de Plata de la Logística ha lliurat 37 distincions a destacats professionals que s’han significat per la seva labor en el sector del transport, la logística, empreses transitàries, consignatàries, agents de duanes o del sector portuari.

D’aquesta manera l’Assemblea de Lingots de Plata ha volgut reconèixer la trajectòria professional de Blanca Sorigué en benefici de la projecció i promoció del sector de la logística, al qual porta vinculada 23 anys en les seves diferents responsabilitats en el Saló Internacional de la Logística (SIL), i com a directora general del Consorci de la Zona Franca de Barcelona. Sorigué s’ha mostrat “enormement feliç” i ha ressaltat que “per a mi el sector de la logística representa una gran família, per la qual cosa aquest reconeixement em fa una il·lusió molt especial”.

La directora general del Consorci de la Zona Franca de Barcelona també ha volgut ressaltar els conceptes de sostenibilitat i talent femení assegurant que “són dos pilars que marquen l’actuació estratègica de la nostra entitat a través del nostre compromís amb l’Agenda 2030 i els ODS de les Nacions Unides”. Sorigué també ha explicat que “crec sincerament que hem de treballar encara més per a fer que el sector sigui cada vegada més respectuós amb el medi ambient i incorpori d’una forma decidida el talent femení, perquè fan falta més dones en la logística, així com més dones en els quadres directius de les empreses del sector”.

El lliurament del Lingot de Plata ha tingut lloc en un reduït acte celebrat al Museu Marítim de Barcelona i ha comptat amb la presència de la Junta Directiva de l’Assemblea de Lingots de Plata composta pel president, Jacinto Seguí, el vicepresident, José Miguel Masiques, el tresorer, Joaquín Cabané, el secretari, Arturo Pérez-Terol, i el president d’Honor, Joan Cardona.

igualtat de gènerelogistica

Notícies relacionades