Signatures Acords

EIT Urban Mobility se suma al BNEW

BNEW-EIT

BNEW-EIT

3 de juny de 2021

  • El Consorci de la Zona Franca de Barcelona i EIT Urban Mobility han signat aquest matí un acord de col·laboració, pel qual se suma com a entitat col·laboradora en la segona edició de BNEW.
  • EIT Urban Mobility se suma al BNEW per a cooperar en la vertical temàtica BNEW Mobility centrada en abordar els reptes i tendències de la nova mobilitat.
  • Han subscrit l’acord de col·laboració el delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca, Pere Navarro, i Daniel Serra, director del Innovation Hub Sud.

 

Barcelona, 3 de juny de 2021 – El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i EIT Urban Mobility, l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia de Mobilitat Urbana, han signat un conveni de col·laboració per a la pròxima edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que tindrà lloc del 5 al 8 d’octubre, pel qual l’organisme se suma com a entitat col·laboradora en la nova edició de l’esdeveniment. Amb aquest conveni, EIT Urban Mobility, una iniciativa de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (EIT), organisme pertanyent a la Unió Europea, aportarà la seva experiència en matèria de mobilitat i tindrà un paper destacat en BNEW Mobility, un dels nous verticals de la segona edició d’aquesta cita orientada a impulsar la reactivació de l’economia.

En l’acte de la signatura, que ha tingut lloc en les oficines del CZFB, han estat presents Daniel Serra, director del Innovation Hub Sud, i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de BNEW.

Pere Navarro ha senyalat que “busquem sumar partners molt especialitzats que contribueixin a dotar a les noves verticals de BNEW de coneixement expert en cada matèria per a analitzar les últimes tendències i identificar les oportunitats que ens ajudaran en la transformació social. BNEW serà la gran cita econòmica de l’any i, en aliança amb els nostres partners, reunirà els experts més reconeguts en cada matèria”.

Per la seva part Daniel Serra ha destacat que accelerar el procés de transformació de les nostres ciutats perquè siguin més sostenibles i millors llocs per a viure és el principal objectiu de EIT Urban Mobility. Un dels factors claus per a aconseguir-ho és la col·laboració de tots els agents públics-privats implicats; l’altre consisteix en impulsar la innovació i identificar nous models de negocis i solucions. Des de EIT Urban Mobility estem encantats de col·laborar amb BNEW a descobrir les noves oportunitats que ens oferirà la mobilitat del futur”.

BNEW Mobility

Amb un format B2B totalment innovador, 100% professional i híbrid, la gran cita econòmica amplia el seu programa fins a deu àrees temàtiques: Mobility, Sustainable, Talent, Science i City, com a novetat, juntament amb Logistics, Digital Industry, Ecommerce, Economic Zones i Real Estigues, ja presents en la primera edició. Al seu torn, el CZFB també preveu ampliar el número de speakers i passar dels 389 als 700 en aquesta nova edició.

BNEW Mobility abordarà el futur de la mobilitat i les noves tendències, on es parlarà sobre la micromobilitat (polítiques de regulació i integració amb el transport públic), e-Mobility com a objectiu 2030, els reptes del sector aeri, la mobilitat sostenible (i nova Llei de Mobilitat Sostenible), smart roads i altres innovacions com el hyperloop, entre altres.

La segona edició de BNEW continuarà apostant per la internacionalització com a element clau, així com per la generació de negocis a través del networking 100% virtual utilitzant intel·ligència artificial, casant interessos i posant en contacte de manera directa a l’oferta i la demanda. Igualment, en l’espai del BVillage les empreses participants podran realitzar presentacions per videoconferència dels seus productes o serveis, així com interrelacionar-se amb els assistents. L’organització espera passar de les 128 empreses presents en aquest espai a les 400 en aquesta nova edició.

La primera edició va atreure la participació de 10.861 assistents, pertanyents a 111 països diferents, el 90% dels quals ho van fer en línia.

Imatges acte signatura:

Imatge1 i Imatge2. D’esquerra a dreta, segons la fotografia, ​​Daniel Serra, director del Innovation Hub Sud i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de BNEW.

 

Notícies relacionades