Nomenaments

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Radisson Hoteles, Almar Water i Sage s’incorporen al Ple de la Cambra d’Espanya

SEU CZFB

SEDE CZFB

12 de maig de 2023

  • Amb aquests nous membres continua ampliant-se la base empresarial de la Cambra de Comerç d’Espanya

 

  • Ja són 75 les empreses que formen part del Ple de la Cambra d’Espanya entre vocals i vocals col·laboradors

 

 Madrid, 10/05/23.- El Ple de la Cambra de Comerç d’Espanya ha acordat la incorporació com a vocals col·laboradors del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB); Radisson Hotels Spain SLU; Almar Water Serveis España S.L., i Sage Spain S.L.

Amb l’entrada d’aquests quatre nous membres, el Ple de la Cambra d’Espanya compta ja amb 75 empreses entre vocals i vocals col·laboradors. D’aquesta manera, continua ampliant-se la base empresarial de la institució, un dels objectius del president, José Luis Bonet.

L’aportació de les empreses integrants del Ple de la Cambra d’Espanya és fonamental, primer, en l’exercici de la funció consultiva a través de les Comissions, i també per la seva participació activa en el marc dels programes impulsats per Cambra d’Espanya. Junts, treballem en un admirable exercici de col·laboració públic-privada al servei de l’interès general i en benefici del conjunt de la societat espanyola”, ha assenyalat Bonet.

Notícies relacionades