Visites, esdeveniments i fires

Pere Navarro assenyala la innovació i la sostenibilitat com a eixos estratègics de la nova economia

4 de novembre de 2021

  • El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha presidit avui el dinar-col·loqui d’ACEDE – Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris.

 

  • A la trobada han participat el president d’ACEDE, Joan Vilar, i el seu secretari general, Paco Cámara, a més d’altres personalitats de l’àmbit empresarial.

 

Barcelona, 4 de novembre 2021 – El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Pere Navarro, ha presidit avui el dinar-col·loqui organitzat per ACEDE (Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris). En aquest ha insistit en la necessitat d’apostar per la innovació i la sostenibilitat perquè Catalunya i Espanya consolidin les bases per a un nou model econòmic.

A la trobada han participat el president d’ACEDE, Joan Vilar, i el seu secretari general, Paco Cámara, a més d’altres importants personalitats de l’àmbit empresarial com Anna Aisa, gerent d’ACAES; Josep Dalfó, director de DEKRA Industrial; o Pep Garcia, CEO de Maxchief, entre d’altres.

Durant la trobada, Navarro ha destacat l’oportunitat que suposen els fons europeus Next Generation per a avançar en un model transformador que “ens permeti dibuixar una economia no sols més respectuosa mediambiental i socialment, sinó també més digitalitzada, orientada a aquells sectors de major futur”.

El delegat especial de l’Estat al CZFB també s’ha pronunciat sobre la llei de canvi climàtic i de transició energètica aprovada al maig pel Govern i l’avantprojecte de llei de foment de l’ecosistema d’empreses emergents, apuntant que “hem d’aprofitar-les com a marc per a aquest camí amb dues grans potes estratègiques: la sostenibilitat i la digitalització”.

Finalment, Navarro ha remarcat el compromís del CZFB amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i ha posat en valor la pròxima inauguració de DFactory Barcelona, el principal node d’indústria 4.0 del sud d’Europa que tindrà capacitat per a generar 1.500 llocs d’ocupació directes i altres 5.000 indirectes.

 

Notícies relacionades