BNEW

Proptech i Health se sumen com a nous verticals a la quarta edició de BNEW

Fotografia BNEW BCOLLABORATIONSECTORS - Protech i Health

4 de juliol de 2023

  • L’esdeveniment de referència de la nova economia, la Barcelona New Economy Week (BNEW) 2023, repeteix escenari al DFactory Barcelona, el major ecosistema d’indústria 4.0 del Sud d’Europa que està gestionat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona.

 

  • El registre per a participar a la quarta edició de BNEW ja està actiu des del web de l’esdeveniment i donarà accés a la plataforma des d’on es retransmetrà en streaming el contingut dels platons i els participants podran connectar amb partners del seu interès.

 

Barcelona, 4 de juliol de 2023. – La Barcelona New Economy Week (BNEW) 2023, l’esdeveniment organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) que se celebrarà del 2 al 5 d’octubre, suma dos nous verticals: Proptech i Health. Més concretament, el primer aprofundirà en la part més tecnològica i digital del Real Estate i el segon focalitzarà els seus continguts en un dels aspectes fonamentals, tant en el dia a dia com en l’àmbit laboral, com és la salut i el benestar de les persones.

La quarta edició de BNEW comptarà amb tres platons i set sectors transcendentals per a la nova economia -dos per cada plató- alguns dels quals ja han estat representats des de l’inici de l’esdeveniment el 2020. Més concretament, les set temàtiques de 2023 seran: Proptech, Health, Digital Industry, Talent, Sustainability, Mobility i Experience. Aquest format permet arribar alhora als professionals dels diferents sectors econòmics, a les indústries, a les petites i mitjanes empreses, a les grans corporacions, a les administracions i les institucions i a les startups.

Després de l’èxit de la passada edició, BNEW 2023 repeteix escenari al DFactory Barcelona, un edifici singular de la ciutat de Barcelona amb espais oberts, diàfans, digitals, i compromès amb l’Agenda 2030. Un esdeveniment disruptiu i innovador que aposta per les possibilitats, noves formes i canvi de paradigma econòmic que ofereixen les noves tecnologies. I tot això a Barcelona, la ciutat de referència a Europa de la nova economia, que aposta fermament per aquesta nova manera de fer les coses i que compta amb un ampli ecosistema empresarial 4.0.

En paraules del delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Pere Navarro, “la implementació de la tecnologia i la digitalització en cadascun dels sectors de l’economia porta amb si molts canvis, que tant empreses com empleats han d’assumir de manera positiva i veure en ells un pas cap a l’eficiència i la millora de les seves condicions laborals, així com una oportunitat per a ser partícips de la nova economia. BNEW és una mostra d’això i un clar exemple és l’evolució de la vertical Real Estate a Proptech, amb tecnologies aplicades a un dels sectors clau de l’economia mundial”.

Un any més, BNEW 2023 continuarà apostant per la internacionalització com a element clau, així com per la generació de negocis a través del networking a la potent plataforma digital de l’esdeveniment i mitjançant intel·ligència artificial.

 

Registre gratuït

La cita té previst reunir a prop de 500 speakers de primer nivell nacional i internacional, donant lloc a 140 hores de contingut distribuïdes en 100 panells, debats i sessions. L’esdeveniment mantindrà el seu format híbrid per a facilitar l’assistència de persones de qualsevol part del món, que poden registrar-se gratuïtament.

De la mateixa manera que en anteriors edicions, BNEW compta amb una plataforma digital d’última generació des de la qual els participants de qualsevol país podran seguir en directe o en diferit els continguts que tindran lloc en els platons situats en el DFactory Barcelona. L’únic vertical que només es desenvoluparà de manera presencial serà el BNEW Experience, que busca que els assistents a l’esdeveniment coneguin l’oferta d’oci, cultural i gastronòmica de la ciutat de Barcelona.

“El registre per a participar a BNEW 2023 ja està actiu des de la web de l’esdeveniment. Tant empreses com visitants tindran accés, una vegada registrats, a la plataforma digital que els permetrà seguir en directe els continguts, a més de connectar amb els partners que resultin del seu interès, podent seleccionar-los d’entre totes les empreses participants i els més de 12.000 assistents virtuals que preveiem per a aquesta nova edició”, assenyala la directora general del CZFB, Blanca Sorigué.

bnew2023

Notícies relacionades