SIL

SIL 2024 es promociona al Congrés Internacional FITAC a Colòmbia

Fotografia promoció SIL 2024 a FITAC Colòmbia

FotoSILfitac1

30 de novembre de 2023

  • El delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, i la directora general del CZFB, Blanca Sorigué, promocionen la pròxima edició del SIL a Colòmbia.

 

  • SIL Barcelona participa en l’esdeveniment anual de la Federación Colombiana de Agentes Logísticos en Comercio Internacional que reuneix els principals agents de la cadena de valor de Llatinoamèrica.

 

Barcelona, 30 de novembre de 2023.- El SIL Barcelona, una de les majors fires mundials de Logística, Transport, Intralogística, i Supply Chain, i el referent a Espanya, el Mediterrani i Amèrica Llatina, organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), és present en la 24a edició del Congrés Internacional de la FITAC -Federación Colombiana de Agentes Logísticos en Comercio Internacional-, que se celebra del 29 de novembre a l’1 de desembre a Cartagena de Indias, Colòmbia.

El delegat especial de l’Estat en el CZFB, Pere Navarro, i la directora general del CZFB, Blanca Sorigué, han visitat en la jornada d’avui l’estand del SIL, en el qual es promociona la pròxima edició de l’esdeveniment, que tindrà lloc del 5 al 7 de juny de 2024, amb l’objectiu d’atraure la participació d’empreses de Llatinoamèrica en el SIL.

Durant la seva visita al Congrés de FITAC, Pere Navarro ha fet referència a “la importància d’establir i mantenir aliances amb els principals actors, institucions i càrrecs directius de la cadena logística de tot el món, que estan presents aquests dies al Congrés Internacional més important del sector logístic i de comerç exterior de Llatinoamèrica, com és FITAC”. 

Per la seva banda, Blanca Sorigué, ha destacat “l’estret vincle existent entre SIL i FITAC, sent aquest un partner estratègic del CZFB a Llatinoamèrica i un company de viatge amb el qual venim col·laborant en anteriors edicions del SIL i esperem continuar fent-ho en els pròxims anys”.

Tots dos participen també en el programa acadèmic del Congrés, sent el Consorci de la Zona Franca el patrocinador oficial de l’esdeveniment. Així, Pere Navarro ha estat una de les autoritats convidades a l’acte inaugural que va tenir lloc ahir dimecres 29 de novembre i serà també ponent en el panell sobre “Zones Franques: una nova visió enfront dels desafiaments de creixement global”, que tindrà lloc avui a les 14:30h (hora local).

 

Al seu torn, Blanca Sorigué, serà una de les protagonistes del nou escenari de transformació i sostenibilitat en el panell sobre dones i logística que tindrà lloc demà divendres a les 11:50h.

Edició de rècord

SIL va tancar la seva 23a edició el 2023 amb més de 15.000 participants, amb 650 empreses, un 40% d’elles internacionals i més de 250 esdeveniments. Aquesta xifra suposa un augment del 20% respecte a la registrada el 2022 quan es van superar lleugerament els 12.000 assistents. Les empreses participants van presentar més de 150 novetats en exclusiva mundial sobre solucions tecnològiques, innovacions i serveis especialitzats en matèria de logística, transport, intralogística, distribució, última milla, etc.

Així mateix, l’àrea de coneixement, SIL Knowledge, va tenir un pes molt important amb ponències dividides en sis blocs (sostenibilitat, logística i transport, supply chain, innovació, tecnologia i digitalització, ecommerce, última milla i smart mobility, i talent), reunint fins a 400 speakers, al voltant de 144 sessions.

Notícies relacionades