Utvyakta: Possibilitant la intel·ligència per als compressors d’aire

Utvyakta imatge

9 de desembre de 2021

Utvyakta Solutions, es va iniciar amb una proposta simple però difícil d’executar: reduir les emissions de carboni industrial causades pels compressors d’aire i reduir gradualment els costos d’energia. Es tractava d’una part arrelada de la indústria on resultava difícil actualitzar completament el component de hardware de les plantes.

La resposta d’Utvyakta a aquest desafiament va ser evitar el reemplaçament o la revisió total dels compressors d’aire que no es poden instal·lar des de zero. Per dur-la a terme, Utvyakta va idear un sistema per controlar i ajudar en el manteniment dels compressors de manera constant amb l’ajuda de tecnologia digital, i així la seva eficiència incrementés substancialment.

Impulsat per un algorisme avançat, Kompress.ai controla una sèrie de paràmetres i ofereix anàlisis crítiques per obtenir informació específica sobre el rendiment i la utilització de les plantes de fabricació. Es pot integrar amb qualsevol capa de IoT de gestió de dades / ERP existent ja implementada a la planta. En l’actualitat, molts fabricants líders de compressors d’aire ja ho han implementat, igual que han fet usuaris de compressors en totes les indústries a nivell mundial.

Kompress.ai ha estat reconeguda per la seva capacitat de reduir substancialment els costos d’energia i manteniment ja que aconsegueix un estalvi d’un 15% en el ​​primer i un 10% en el segon. La seva tecnologia permet que les plantes de fabricació planifiquin i programin el manteniment de manera que no hi hagi cap moment d’inactivitat no planificada, ja que pot predir i gestionar les interrupcions operatives  quan no hi ha un servei planificat i detectar els errors.

La solució proporciona flexibilitat en el control amb connectivitat remota 24/7 que verifica l’estat del compressor a través d’una aplicació des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Tota la solució està optimitzada per proporcionar informació processable de manera oportuna, per mantenir l’estat del compressor sota control amb informació de qualitat que arriba sense interrompre les operacions.

Dissenyada per assolir una màxima compatibilitat, la solució és modular i funciona amb qualsevol compressor existent de qualsevol tipus. La instal·lació requereix únicament una mínima interrupció de les operacions. Equipada amb sensors robustos i una xarxa de dades dedicada, la solució garanteix les actualitzacions en temps real, cosa que ofereix capacitat d’acció abans que un problema es torni crític.

Des de l’adquisició de dades fins a la visualització d’actius mitjançant IA en qualsevol moment i en qualsevol lloc, Utvyakta es basa en la creença que el manteniment ha de ser proactiu i no reactiu. L’equip està treballant actualment en el desenvolupament de solucions personalitzades per a casos específics per tal de proporcionar una major eficiència de rendiment i estalvi de costos.

Articles relacionats