DFactory

DFactory Barcelona continua el seu creixement amb la incorporació de Hubmaster al seu ecosistema

Imatge Hubmaster

Hubmaster

25 de maig de 2023

  • Hubmaster ofereix solucions d’automatització de magatzems a través del desenvolupament continu de productes i programari a partir de les últimes tendències en sensòrica.

 

Barcelona, 25 de maig de 2023. – El DFactory Barcelona continua creixent gràcies a la important incorporació d’una altra empresa de caràcter internacional. Durant el dia d’avui, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha donat la benvinguda a la companyia Hubmaster a aquest ecosistema únic de la indústria 4.0, que s’està convertint en el hub més important del sud d’Europa i un dels més innovadors del món.

Hubmaster Storage and Handling Solutions és fabricant de solucions d’automatització de magatzems mitjançant la tecnologia patentada de transelevador multi-passadís Hubmaster. La companyia s’enfoca en el desenvolupament continu de productes i programari, invertint en recerca i adaptació de les últimes tendències en sensòrica per a millorar la seva tecnologia i oferir solucions capdavanteres als seus clients. Els seus productes permeten optimitzar l’espai i l’eficiència en el magatzem o fàbrica mitjançant processos d’emmagatzemat automàtic, reduir els costos operatius i augmentar la productivitat.

La tecnologia Hubmaster es presenta com una alternativa als carretons de guiat automàtic i als transelevadors tradicionals de passadís únic. Amb seu a Espanya, Hubmaster té una presència global amb implantacions tant a Europa, Àsia i Amèrica, i ofereix serveis de consultoria, disseny, fabricació, instal·lació i manteniment als seus clients a tot el món. Acostumats a realitzar projectes internacionals clau en mà, disposen d’un equip amb més de 20 anys d’experiència.

Pere Navarro, delegat Especial de l’Estat al CZFB, va indicar en l’acte de benvinguda que “Hubmaster desenvolupa tecnologies de sensòrica i robòtica per a un entorn del sector de magatzematge i logística, lligant a la perfecció amb la tecnologia i el sector que potencia tant el CZFB com el DFactory Barcelona. El nostre ecosistema està obtenint resultats molt positius en un temps rècord, la qual cosa ens anima a activar una segona fase que doni cabuda a la demanda d’empreses de la indústria 4.0”.

Per part seva, Mario Sanchez, CEO i Co-Fundador de Hubmaster, va comentar que “la reubicació de HUBMASTER al DFactory Barcelona és un pas estratègic per al nostre creixement i desenvolupament internacional que ens ajudarà a consolidar la nostra posició líder en el sector de l’emmagatzematge automatitzat. Ens emociona formar part d’aquesta comunitat dinàmica i avantguardista a Barcelona, on podrem participar en conferències i esdeveniments de primer nivell, compartir coneixements amb experts de la indústria i aprofitar al màxim les oportunitats de networking. A més, l’arquitectura i les instal·lacions d’avantguarda del DFactory ens brinden un entorn inspirador per a impulsar la innovació i atracció de talent, permetent-nos aconseguir noves metes i la incorporació de nous desenvolupaments tecnològics”.

Ecosistema capdavanter de la indústria 4.0

El CZFB va obrir les portes del DFactory Barcelona fa tot just any i mig amb l’objectiu de ser la fàbrica del futur, fomentant i desenvolupant la indústria 4.0, el nou talent i les noves tecnologies i inversions, en un espai inigualable. En aquest entorn es materialitza una nova manera de produir, molt més sostenible. Les empreses, que desenvolupen projectes capdavanters en el terreny de la impressió 3D, robòtica, ciberseguretat i blockchain, intel·ligència artificial i sensòrica, tenen la possibilitat de generar sinergies i establir aliances amb la resta de les organitzacions presents en l’edifici.

El projecte està alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides, facilitant la digitalització de la indústria com a palanca clau per a la transició ecològica i potenciant l’economia circular mitjançant l’adopció nous sistemes productius i de la manufactura avançada sostenibles.

Actualment l’ecosistema compta amb unes instal·lacions de 17.000m2 en quatre plantes, on ja s’han instal·lat prop de 30 companyies i en les quals treballen al voltant de 500 persones, amb ara un 80% d’ocupació en tan sols un any.

Algunes de les companyies més destacades que actualment formen part de l’ecosistema empresarial de DFactory Barcelona són HP, Picvisa, e-Milers Company, NTT Data, On Robot, Alisys, Windforce, Leitat, AsorCAD, Mastertec 3D, Witeklab, Kuka Ibèria, Imhoit, VDMHealth, Nexiona, Girbau, Innovae, Stratasys, Ariño Design, Amphos 21, SioCast, ICIL Lab, etc.

A més, està previst que durant l’exercici de l’any 2023 es comenci a projectar la segona fase de l’emblemàtic edifici i que li permetran aconseguir en els pròxims anys altres 72.000 metres quadrats.

 

Empreses DFactory

Notícies relacionades