BNEW

El 22@Network BCN i el Consorci de la Zona Franca col·laboren en el Barcelona New Economy Week

14 de juny de 2022

  • L’associació empresarial 22@Network BCN signa un conveni amb el Consorci de la Zona Franca per a col·laborar en la pròxima edició del Barcelona New Economy Week – BNEW, que tindrà lloc del 3 al 6 d’octubre.

 

Barcelona, 14 de juny de 2022 – El Consorci de la Zona Franca de Barcelona i l’associació empresarial 22@Network BCN han signat un conveni de col·laboració en el marc de la celebració de la nova edició del Barcelona New Economy Week – BNEW que tindrà lloc entre els dies 6 i 9 d’octubre. En la signatura del conveni han estat presents la directora general del CZFB, Blanca Sorigué, i el president del 22@Network BCN, Enric Urreta. D’aquesta manera, l’associació del districte de la innovació 22@ de Barcelona se suma com partner a aquesta gran cita per la reactivació de l’economia.

El Barcelona New Economy Week – BNEW és un esdeveniment B2B (Business-to-Business) físic i digital que aglutina esdeveniments singulars de Real Estate, Indústria Digital, Mobilitat, Sostenibilitat, Talent i City tots ells amb un denominador comú: la nova economia. Amb aquesta nova edició, el BNEW es consolida com un esdeveniment diferent i únic en ser el primer amb caràcter híbrid, és a dir, si bé es tracta d’un esdeveniment físic, es recolza també en una plataforma digital per a facilitar la presència de persones d’arreu del món.

El BNEW reuneix cada any professionals dels diferents sectors econòmics, indústries, petites i mitjanes empreses, grans corporacions, empreses emergents i administracions i institucions. S’espera que en aquesta nova edició participin més de 12.000 persones d’un total de 300 empreses provinents de 145 països.

L’objectiu del BNEW és que els assistents puguin compartir i adquirir coneixements per anticipar-se i afrontar els reptes empresarials del futur, així com maximitzar les oportunitats de negoci a través d’accions de xarxa alhora que descobrint serveis, productes i tendències innovadores i disruptives dels diferents sectors que hi participen.

Pel que fa al 22@Network BCN, és avui en dia l’associació empresarial i institucional referent del sector innovador, tecnològic i creatiu de la ciutat de Barcelona, i reuneix les principals organitzacions del districte 22@, el districte d’innovació de la capital catalana. D’ençà de la seva creació l’any 2000, la missió de l’associació ha estat promoure la innovació entre els seus associats i facilitar la integració d’organitzacions empresarials i professionals a la dinàmica del districte mitjançant accions de xarxa i d’interacció entre els socis i altres agents i entitats econòmiques, socials i polítiques de referència.

D’aquesta manera, la col·laboració s’emmarca en els esforços de l’associació 22@Network BCN per establir sinergies amb els actors institucionals i empresarials de referència per a la promoció, creixement, captació de talent i inversió per a potenciar la competitivitat global del districte de la innovació 22@.

Notícies relacionades