BNEW

El col·lectiu API de Catalunya tindrà un paper destacat al BNEW Proptech

Fotografia signatura API BNEW Proptech

SignaturaAPI_BNEW

13 de setembre de 2023

  • Col·legis i Associació d’Agents Immobiliaris (API) de Catalunya col·laboren en el desenvolupament del programa del nou vertical Proptech de la Barcelona New Economy Week (BNEW).
  • Ana Puigdevall, directora general d’API, i Blanca Sorigué, directora general del CZFB, han signat l’acord aquest matí a DFactory Barcelona.

 

Barcelona, 13 de setembre de 2023.- El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB)  ha signat un acord de col·laboració amb Col·legis i Associació d’Agents Immobiliaris (API) de Catalunya, mitjançant el qual el col·lectiu es converteix en partner de la quarta edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que se celebrarà del 2 al 5 d’octubre al DFactory Barcelona. L’acte de signatura del document ha tingut lloc avui a les instal·lacions d’aquest singular edifici, convertit en la catedral de la indústria 4.0 i que repeteix com a escenari de l’esdeveniment. Hi han participat la directora general d’API, Anna Puigdevall, i la directora general del CZFB, Blanca Sorigué.

Durant la trobada, Blanca Sorigué ha destacat que “BNEW ha analitzat des de la seva primera edició, el 2020, com la implementació de la tecnologia, la digitació i la innovació contribueixen de manera positiva a l’eficiència i al rendiment de les empreses i dels seus treballadors, en tots i cadascun dels sectors d’activitat. El Proptech és un clar exemple de l’evolució d’un sector clau per a l’economia mundial com és el Reial Estat, per adaptar-se a la nova economia”.

Per la seva banda, Anna Puigdevall ha assenyalat que “el BNEW és un esdeveniment innovador i adaptat a les noves necessitats dels assistents. Des d’API Catalunya, com a líders en coneixement de la innovació en el sector immobiliari, busquem sempre fer arribar a tots els actors com la innovació permet millorar tant l’eficiència d’ells negocis com donar un millor servei als clients, enguany amb un enfocament especial en la Intel·ligència Artificial”.

D’aquesta manera, API Catalunya ha formalitzat el seu compromís de col·laboració en el disseny i l’elaboració del programa del nou vertical Proptech, que es desenvoluparà dimecres 4 i dijous 5 d’octubre i que aprofundirà en la part més tecnològica i digital del Real Estate.

Més concretament, BNEW Proptech donarà a conèixer l’èxit dels eBuyers, l’ús de Realitat Virtual (RV) i la Realitat Augmentada (RA) en la recerca d’habitatge; com la IA i el Machine Learning generen anàlisis de dades i tendències del mercat aportant informació valuosa per a inversors, agents immobiliaris i developers; a més d’utilitzar el proptech com a eina per impulsar la sostenibilitat a les Smart Cities.

Quarta edició d’un esdeveniment sense precedents

La Barcelona New Economy Week (BNEW) celebra aquest any la seva quarta edició, consolidant-se en un esdeveniment de referència que ha posicionat la ciutat com a capital de l’economia 4.0. Amb tot, BNEW té previst reunir més de 500 speakers que oferiran fins a 140 hores de contingut distribuïdes en 100 panells, sessions i debats. Aquest esdeveniment comptarà amb la participació de les startups més capdavanteres de cadascun dels sectors implicats i amb una previsió de més de 12.000 assistents, que podran gaudir d’un complet programa de contingut estructurat en set verticals clau: Digital Industry, Proptech, Mobility, Talent, Sustainability, Health i Experience.

En aquesta quarta edició, els panells i les activitats corresponents als verticals Digital Industry, Mobility, i Sustainability es duran a terme els dies 2 i 3 d’octubre, mentre que les conferències i debats corresponents a Proptech, Health i Talent tindran lloc durant els dos dies següents, 4 i el 5 d’octubre.

Per poder inscriure’s, el BNEW disposa d’una pàgina web amb informació de l’esdeveniment i un enllaç de registre, mentre que en els perfils de X i LinkedIn el CZFB va donant a conèixer els diferents speakers i les empreses participants.

Notícies relacionades