DFactory, Visites, esdeveniments i fires

Perú posa el focus en l’ecosistema d’indústria 4.0 de la Zona Franca de Barcelona

Visita ambaixador Perú a DFactory

Peru embajador visita

8 de setembre de 2023

  • L’ambaixador del Perú a Espanya, Walter Francisco Gutiérrez, ha estat rebut pel delegat especial de l’Estat en el CZFB, Pere Navarro, i la directora general del CZFB, Blanca Sorigué, en la seva visita al DFactory Barcelona.

Barcelona, 8 de setembre de 2023.- DFactory Barcelona ha rebut avui la visita de l’ambaixador del Perú a Espanya, Walter Francisco Gutiérrez, que ha volgut conèixer de primera mà l’ecosistema d’indústria 4.0 de la Zona Franca de Barcelona que conforma aquest innovador edifici, juntament amb altres projectes com és el cas del Logistics 4.0 Incubator o el 3D Incubator Barcelona.

En la seva visita, l’ambaixador del Perú a Espanya ha estat acompanyat pel Cònsol General del Perú a Barcelona, Antonio García Revilla; el Cònsol Adscrit del Perú a Barcelona, Mario Cateriano, i el funcionari diplomàtic de l’Ambaixada del Perú a Espanya, Giancarlo Mori. La delegació ha estat rebuda pel delegat especial de l’Estat en el CZFB, Pere Navarro, qui ha assenyalat que “la Zona Franca de Barcelona és un enclavament privilegiat per a desenvolupar projectes innovadors i sostenibles ja que compta amb la infraestructura i l’ecosistema necessari per a això. És un orgull comprovar que som un model de referència a nivell mundial en l’impuls de la indústria 4.0 com ho demostra que DFactory Barcelona s’ha convertit en l’ecosistema d’indústria 4.0 de referència al Sud d’Europa”.

Després de la recepció oficial, s’ha dut a terme una presentació corporativa dels diferents projectes desenvolupats pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona en el seu objectiu d’impulsar l’economia 4.0, així com una visita a les instal·lacions del DFactory Barcelona i diverses de les empreses instal·lades. D’aquesta manera la delegació peruana ha pogut comprovar el potencial de la Zona Franca de Barcelona per a les empreses que vulguin desenvolupar les seves activitats en un ecosistema sostenible i innovador i, al seu torn, en una ubicació privilegiada per la seva proximitat al Port de Barcelona, a l’Aeroport de Barcelona i a la pròpia ciutat comtal.

Perú

Notícies relacionades