BNEW, Signatures Acords

BBVA aposta per BNEW i s’estrena com a patrocinador BEARTH del vertical de Mobilitat

BBVA patrocinador BNEW2023

BBVA BNEW2023

7 de setembre de 2023

  • BBVA se suma a la llista d’empreses i entitats que donen suport a la quarta edició de l’esdeveniment disruptiu creat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), mostrant el suport i el compromís amb la nova economia i la promoció de la recuperació econòmica.

 

  • Francisco Pla, director regional del BBVA a Catalunya, Pere Navarro, delegat especial de l’Estat del CZFB, i Blanca Sorigué directora general del CZFB, han rubricat l’acord aquest matí.

 

  • La Barcelona New Economy Week (BNEW) connectarà 7 esdeveniments globals, que abordaran set verticals diferents (Proptech, Health, Digital Industry, Talent, Sustainability, Mobility i Experience) a un dels edificis més singulars de la ciutat com és el DFactory Barcelona.

 

Barcelona, 7 de setembre del 2023. El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha signat un acord amb BBVA mitjançant el qual el banc serà patrocinador BEARTH del vertical Mobility de la nova edició de BNEW (Barcelona New Economy Week), que se celebrarà del 2 al 5 doctubre. Aquest conveni suposa el compromís de BBVA amb aquesta gran cita global orientada a la nova economia, que l’any passat va batre tots els rècords en la seva estrena a DFactory Barcelona amb més de 12.000 participants de més de cent països de tot el món.

A l’acte de la firma, que ha tingut lloc avui a les instal·lacions de DFactory Barcelona, hi han estat presents Francisco Pla, director regional de BBVA a Catalunya; Pere Navarro, delegat especial de l’Estat del CZFB; i Blanca Sorigué, directora general del CZFB i de BNEW.

Francisco Pla, director regional de BBVA a Catalunya, ha destacat “el ferm propòsit de BBVA d’acompanyar la societat i els clients en aquesta necessària transformació digital i sostenible, facilitant-los arribar a aconseguir els seus objectius vitals i de negoci amb la innovació i sostenibilitat com motors de creixement”.

 Per la seva banda, Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al CZFB ha agraït al BBVA la seva aposta per BNEW, “un esdeveniment totalment innovador i disruptiu que en només quatre edicions ha esdevingut la gran cita per a l’impuls de la nova economia, amb la presència dels principals sectors d’activitat, compromès amb l’Agenda 2030, i focalitzat en les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies”.

 Finalment, Blanca Sorigué, directora general del CZFB, ha assegurat que “en un món en constant evolució i moviment, el BNEW s’ha consolidat com un far de coneixement, connectant ments brillants i catalitzant solucions que redefiniran els paradigmes socioeconòmics. Tenim la sort de comptar amb el suport de partners que són claus en aquesta transformació cap a la indústria i l’economia del futur. Ens alegra molt comptar amb nous companys de viatge, que sumen esforços i col·laboren per dibuixar un futur més brillant per a tots i totes.

 

Més continguts i noves experiències

 La quarta edició de BNEW comptarà amb tres platós i set sectors transcendentals per a la nova economia -dos per cada plató- alguns dels quals ja han estat representats des de l’inici de l’esdeveniment el 2020. Més concretament, les set temàtiques del 2023 seran: Proptech, Health, Digital Industry, Talent, Sustainability, Mobility i Experience. Aquest format permet arribar alhora als professionals dels diferents sectors econòmics, a les indústries, a les petites i mitjanes empreses, a les grans corporacions, a les administracions i institucions i a startups.

Després de l’èxit de la passada edició, BNEW 2023 repeteix escenari a DFactory Barcelona, un edifici singular de la ciutat de Barcelona amb espais oberts, diàfans, digitals i compromès amb l’Agenda 2030. Un esdeveniment disruptiu i innovador que aposta per les possibilitats, noves formes i canvi de paradigma econòmic que ofereixen les noves tecnologies. I tot això a Barcelona, la ciutat de referència a Europa de la nova economia, que aposta fermament per aquesta nova manera de fer les coses i que compta amb un ampli ecosistema empresarial 4.0.

BNEW 2023 seguirà apostant per la internacionalització com a element clau, així com per la generació de negocis a través del networking a la potent plataforma digital de l’esdeveniment i mitjançant intel·ligència artificial.

bnew2023

Notícies relacionades