Nomenaments

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona fitxa a Alfons Martínez com el seu nou CIO

9 de desembre de 2021

  • El nou director de Sistemes de la Informació i Tecnologia del CZFB, amb experiència com a director a consultoria i director de transformació d’Aigües de Barcelona, arriba amb el repte de seguir liderant la transformació digital iniciada pel CZFB.

 

Barcelona, 9 de desembre 2021 – El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha fitxat a Alfons Martínez com el seu nou Director de Sistemes d’Informació (CIO) per a liderar la transformació digital de l’entitat.

Abans del seu nou nomenament, el nou CIO del CZFB ocupava el càrrec de Manager al sector de la consultoria, desenvolupant activitats a clients de diferents sectors, oferint suport per a la definició dels plans estratègics i assumint la Direcció de Projectes coordinant als equips de Projecte. Prèviament a aquest càrrec, Martínez també ha estat Director de Transformació a Aigües de Barcelona, on va definir i estructurar els plans de transformació globals de la companyia i va dinamitzar la digitalització i optimització de manera transversal a totes les àrees d’activitat de la companyia, entre altres funcions.

Blanca Sorigué ha destacat que “estem fermament compromesos amb atreure el millor talent, no sols a la ciutat de Barcelona, sinó també a la nostra entitat, motiu pel qual aquest nomenament suposa un orgull per a nosaltres”. “Estem convençuts que l’Alfons exercirà una labor excel·lent i assumirà els reptes d’innovació als quals el CZFB fa front com a impulsor de la nova economia” ha afegit.

 

Notícies relacionades