Visites, esdeveniments i fires

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona i Mercabarna acorden la compravenda de la parcel·la 22AL

25 d'octubre de 2021

  • Aquest matí ha tingut lloc l’acte de signatura per a la venda de la parcel·la 22AL, propietat del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, a Mercabarna.

 

  • Els terrenys, de 173.194 m2, permetran al principal mercat majorista d’aliments frescos d’Europa adaptar-se als canvis que s’estan produint en el sector.

 

Barcelona, 25 de octubre 2021 – El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha signat aquest matí la venda de la parcel·la 22AL, confrontant amb l’actual recinte de Mercabarna i de 173.194m2, a Mercabarna. El CZFB ha col·laborat per arribar a un acord en benefici de l’economia de la regió metropolitana, ja que amb aquest nou espai el polígon alimentari podrà adaptar-se als canvis que s’estan produint en el sector, així com a l’evolució de la demanda dels consumidors.

En l’acte han participat el delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​Pere Navarro; l’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau; el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni; i la regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Intern, Hisenda i presidenta de Mercabarna, Montserrat Ballarín.

En aquest context, Pere Navarro ha destacat que “la nostra responsabilitat com a empresa pública és vetllar perquè la nostra acció generi sempre un benefici en l’entorn, i en aquest cas estic convençut que és així. A més, els beneficis que obtinguem de la venda dels terrenys de titularitat estatal ens permetran seguir impulsant projectes transformadors que ajudin a millorar la competitivitat de país”.

Notícies relacionades