DFactory

El vicepresident de la Generalitat de Catalunya visita el DFactory Barcelona

16 de maig de 2022

  • Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al CZFB, ha rebut aquesta tarda a Jordi Puigneró en el node de la indústria 4.0 impulsat i gestionat per l’entitat.

 

  • David Ferrer, secretari de Polítiques Digitals, Dani Marco, director general d’Innovació i Economia Digital i Xavier Milà, director del CTTI, també han conegut l’aposta del CZFB per la industria 4.0 i la innovació.

 

Barcelona, 16 de maig  2022.- El vicepresident de la Generalitat de Catalunya i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha visitat aquesta tarda el DFactory Barcelona, node d’indústria 4.0 que compta amb un ecosistema d’empreses que promou l’atracció de talent, tecnologia i inversió en un espai únic. Puigneró ha assistit acompanyat de David Ferrer, secretari de Polítiques Digitals, Dani Marco, director general d’Innovació i Economia Digital i Xavier Milà, director del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI).

Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al CZFB, ha estat l’encarregat de rebre’ls per mostrar-lis les instal·lacions que reuneixen empreses capdavanteres que treballen amb tecnologies com la ciberseguretat, el blockchain, la manufactura avançada, la Intel·ligència Artificial, la robòtica, la impressió 3D, l’IoT o la sensòrica, entre d’altres.

El delegat especial de l’Estat al CZFB i president de DFactory Barcelona, Pere Navarro, ha mostrat el  seu agraïment per la visita de Puigneró i ha assenyalat que “és essencial que Barcelona sigui pionera en el desenvolupament d’una nova indústria, més digitalitzada i sostenible. No obstant això, també és important que en aquest camí ningú es quede enrere i aquesta és la voluntat del CZFB, per la qual cosa ens mantenim al costat de les empreses del nostre entorn per a ajudar-les a dur a terme aquesta transformació”.

 

 

Notícies relacionades