BNEW, Visites, esdeveniments i fires

Fundación INCYDE col·laborarà a la Barcelona New Economy Week 2023

Fotografia ACORD iNCYDE BNEW2023

aCORD iNCYDE bnew2023

19 de setembre de 2023

  • José Luis Bonet, president de la Fundación INCYDE de les cambres de comerç espanyoles, i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat en el CZFB, han signat l’acord aquest matí al DFactory Barcelona.

 

 

Barcelona, 19 de setembre de 2023.- El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha signat un acord de col·laboració amb la Fundación INCYDE de les cambres de comerç espanyoles, mitjançant el qual aquesta institució col·laborarà de manera activa, principalment en el vertical dedicat al talent, de la quarta edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que se celebrarà del 2 al 5 d’octubre al DFactory Barcelona. L’acte de la signatura del document ha tingut lloc avui a les instal·lacions d’aquest singular edifici, amb la presència de José Luis Bonet, president de la Fundació INCYDE de les cambres de comerç espanyoles, i Pere Navarro, delegat especial de l’Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB).

Per mitjà d’aquest acord Fundación INCYDE difondrà l’esdeveniment entre les empreses i emprenedors instal·lats en la seva xarxa d’Incubadores d’Alta Tecnologia i Coworking Digitals, col·laborarà en la captació d’startups en el programa BNEW Startup Innovation Hub, organitzarà dues sessions del vertical BNEW Talent, i participarà en la identificació de possibles ponents d’interès de la 4a edició de BNEW 2023.

Durant la signatura, José Luis Bonet, president de la Fundación INCYDE de les cambres de comerç espanyoles, ha destacat que “la col·laboració entre INCYDE i el CZFB es cada dia major. Fins avui s’ha materialitzat en la posada en marxa de dues Incubadores d’Alta Tecnologia i en la col·laboració en l’organització d’importants esdeveniments com el BNEW i el BWAW. El nostre objectiu és promoure la innovació, el talent i la tecnologia, de manera que aconseguim impulsar un teixit productiu més robust i fort adaptat a les necessitats de la nova economia”.

Per la seva part, Pere Navarro, delegat especial de l’Estat en el CZFB, ha assenyalat que “aquest acord és molt important perquè estem parlant de dues institucions que treballem fermament amb un objectiu comú com és el del desenvolupament econòmic, la generació de talent i la creació d’ocupació de qualitat. Gràcies a aquesta aliança continuem potenciant iniciatives que ajuden a crear talent i donar-li valor en el mercat laboral al mateix temps que avancem cap a un model econòmic molt més productiu i sostenible”.

bnew2023

Notícies relacionades