BNEW, Premis i reconeixements

Prop de 80 empreses emergents participaran a l’Startup Innovation Hub de BNEW 2023

Fotografia Premis millor startup BNEW 2022

Premios Mejor Startup BNEW 2022

20 de setembre de 2023

  • La quarta edició de BNEW compta novament amb un punt de trobada únic entre empreses, emprenedors i inversors per connectar entre si, col·laborar en un entorn d’innovació obert i donar llum a projectes amb impacte econòmic i social.

 

  • Les cinc millors startups de cada vertical tindran l’oportunitat de presentar el seu projecte en un pitch de 5 minuts davant d’una audiència especialitzada.

 

  • El lliurament de Premis a la Millor Startup BNEW 2023 es durà a terme en un sopar de gala que tindrà lloc el proper 4 d’octubre a la terrassa de DFactory Barcelona.

 

Barcelona, 20 de setembre de 2023. – Prop de 80 empreses emergents participaran al BNEW Startup Innovation Hub, en el marc de la de la quarta edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que se celebrarà del 2 al 5 d’octubre a DFactory Barcelona. Cadascuna de les startups participarà en el vertical corresponent a la seva activitat professional: Digital Industry, Proptech, Mobility, Talent, Health i Sustainability .

Un any més, BNEW Startup Innovation Hub serà el punt de trobada on les empreses emergents presentin els darrers avenços tecnològics en diferents sectors de la indústria i puguin connectar entre empreses corporatives, socis potencials i inversors. Així, les cinc millors startups de cada vertical tindran l’oportunitat de presentar una solució creativa i innovadora a les principals empreses industrials de tot el món, als inversors i a les empreses de capital risc. Per això, podran preparar un pitch de 5 minuts davant d’una audiència especialitzada, que es durà a terme durant el matí del dijous 5 d’octubre, al plató Inspirational.

Més concretament, BNEW Digital Industry comptarà amb la presència de Vessel Chain, Gandolapp, Placenet Internet of Places, TotB2B, DOST, Bug Blue Logistics Sarl, Crowmie, Pets & Vets, Zentinel i Esportian Education. Referents al vertical BNEW Proptech participaran: Equito.app, Reental Token, Jotavirtual, Nash21, Payli i Additive Spaces. Al seu torn, a BNEW Mobility hi seran: Janvi Logistics, Estoko Logistics, Tennders Europe, Vecla, Vaive Logistics i Torch. Per la seva banda, BNEW Talent comptarà amb: Metrickal, Your Waiter, Acceleralia, Go4clic, Vasta, Jog Formació, Leviathan, Rocking Innovation i HDR. Pel que fa a BNEW Health, les startups participants són: Soala, Monitoring-Life, Ulbis Techsens, Doctomatic, Myorcare i 4mediks. Finalment, a BNEW Sustainability, estaran presents: Last Mile Team, Lune, Leser, Novapedra, Mr. Bean Coffee LTD., Biyiud, Sustein Material, Agualytics, Love TV Channels, Travel 2 Care People and Planet, Pots Innovative Reuse Systems, Live Fresh Biotech i Somhi.

Paral·lelament, les companyies emergents podran fer networking a través de trobades presencials B2B i de la plataforma de BNEW amb professionals de diferents sectors econòmics, indústries, empreses, administracions i institucions, així com accedir a coneixements especialitzats del sector amb entrades gratuïtes.

Premi a la Millor Startup

 Tots els projectes presentats seran candidats als premis BNEW que premiarà únicament un d’ells en les categories de cada vertical amb el Premi a la Millor Startup de BNEW 2023. El lliurament d’aquests guardons es durà a terme en un sopar de gala que tindrà lloc a DFactory Barcelona el dimecres 4 d’octubre a partir de les 19 hores .

El jurat dels Premis a la Millor Startup de BNEW 2023 avaluarà les solucions presentades segons l’impacte del projecte per a la indústria, la capacitat dels equips de gestió i les solucions tecnològiques d’alt valor que aporten avantatges competitius sostenibles. Així mateix, es tindrà en compte el potencial de creixement sostenible de la startup, la capacitat per influir en l’economia i la societat i el component d’innovació.

 

bnew2023

Notícies relacionades