BNEW

Ibercaja reafirma el seu suport a BNEW com a patrocinador del vertical de sostenibilitat

10 de juliol de 2024

  • L’acord s’ha materialitzat durant una trobada que ha tingut lloc aquest matí a Mobility City de Saragossa, l’espai avantguardista dissenyat per Zaha Hadid i impulsat per Fundació Ibercaja com a referent al voltant del debat i difusió de la mobilitat sostenible del futur.

 

  • La Barcelona New Economy Week (BNEW) connectarà 7 esdeveniments globals, que abordaran set verticals diferents (Health, Digital Industry, Talent, Sustainabiluty, Mobility, Aviation i Experience) en un dels edificis més singulars de la ciutat com és el DFactory Barcelona.

 

Barcelona, 9 de juliol de 2024. –  El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha signat un acord amb Ibercaja mitjançant el qual, el Banc serà patrocinador BEARTH del vertical de sostenibilitat de la cinquena edició de BNEW (Barcelona New Economy Week), que tindrà lloc del 7 al 10 d’octubre a DFactory Barcelona. L’acord s’ha materialitzat aquest matí durant una trobada que ha tingut lloc a  Mobility City a Saragossa, l’espai avantguardista dissenyat per Zaha Hadid i impulsat per Fundació Ibercaja com a referent al voltant del debat i difusió de la mobilitat sostenible del futur.

En aquesta trobada han estat presents, per part d’Ibercaja, la directora territorial d’Arc Mediterrani, Myriam Santos-Morán Torrens; la directora general i directora de l’Àrea de Banca d’Empreses, Teresa Fernández; el responsable d’institucions d’Arc Mediterrani, José María Santos; i el responsable de Mobility City, Jaime Armengol. Per part del CZFB hi han assistit el delegat especial de l’Estat, Pere Navarro, i la directora general de l’entitat, Blanca Sorigué.

Durant la reunió mantinguda també s’han explorat vies de col·laboració entre Mobility City i el DFactory Barcelona, com a ecosistema de referència internacional de la indústria 4.0 impulsat pel CZFB.

El delegat especial de l’Estat en el CZFB, Pere Navarro, ha mostrat la seva satisfacció per aquest acord i ha assegurat que “estem encantats de tornar a comptar amb el suport d’Ibercaja, una entitat compromesa amb l’Agenda 2030 i focalitzada en les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies, aspectes que han estat i seguiran estant presents a la Barcelona New Economy Week com a punt de trobada i de diàleg de la nova economia”.

En la mateixa línia, la directora general del CZFB, Blanca Sorigué, ha explicat que “BNEW és esdeveniment totalment innovador i disruptiu que en tan sols cinc edicions s’ha convertit en la gran cita per a l’impuls de la nova economia. Enguany comptarem amb verticals específics dedicats al sector de la indústria digital, salut, talent, sostenibilitat, aviació i mobilitat, a més de les activitats experiencials que el converteixen en un esdeveniment únic i amb el segell de la marca Barcelona”.

Per la seva banda, Myriam Santos-Morán Torrens ha destacat que, després de la gran repercussió de la passada edició, Ibercaja renova la seva participació en aquesta trobada com a mostra del ferm compromís amb la sostenibilitat, per al que l’entitat acompanya a les empreses facilitant-los el seu avanç en la necessària transició cap a un model de negoci més sostenible. “El paper del sector financer és fonamental per canalitzar els fluxos de capital cap a projectes i inversions sostenibles”, subratlla la directora territorial d’Ibercaja.

Més continguts i noves experiències

La cinquena edició de BNEW comptarà amb tres platós i set sectors transcendentals per a la nova economia -dos per cada plató- alguns dels quals ja han estat representats des de l’inici de l’esdeveniment el 2020. Més concretament, les set temàtiques de 2024 seran: Health, Digital Industry, Talent, Sustainability, Mobility, Aviation i Experience. A més també comptarà amb sessions inspiracionals amb l’objectiu d’ajudar a créixer els professionals i empresaris assistents amb eficiència en els valors empresarials.

Després de l’èxit de la passada edició, BNEW 2024 repeteix escenari a DFactory Barcelona, l’ecosistema d’indústria 4.0 de referència internacional, i compromès amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides. Un esdeveniment disruptiu i innovador que aposta per les possibilitats, noves formes i canvi de paradigma econòmic que ofereixen les noves tecnologies. I tot això a Barcelona, la ciutat de referència a Europa de la nova economia, que aposta fermament per aquesta nova manera de fer les coses i que compta amb un ampli ecosistema empresarial 4.0.

BNEW 2024 seguirà apostant per la internacionalització com a element clau, així com per la generació de negocis a través del networking que es podrà realitzar de forma presència i a través de la potent plataforma digital de l’esdeveniment.

Notícies relacionades