BNEW

BNEW celebrarà el seu cinquè aniversari amb un vertical sobre aviació com a novetat

3 de juliol de 2024

  • Es reafirma com l’esdeveniment de referència de la nova economia amb un format innovador i híbrid -amb retransmissió via streaming-, que permet l’assistència de professionals procedents de més de 100 països.

 

  • La 5a edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW) se celebrarà al DFactory Barcelona, l’ecosistema d’indústria 4.0 de referència internacional impulsat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona.

 

Barcelona, 3 de juliol de 2024. – La Barcelona New Economy Week (BNEW) 2024, esdeveniment organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), celebrarà del 7 al 10 d’octubre la seva cinquena edició al DFactory Barcelona, l’ecosistema d’indústria 4.0 de referència internacional. L’esdeveniment mantindrà el seu format híbrid, amb la retransmissió de tots els continguts via streaming i la celebració d’iniciatives de networking tant digitals com presencials connectant els principals sectors de la nova economia.

La cita, que reafirma el seu posicionament com a esdeveniment de referència de la nova economia, suma en aquesta ocasió el vertical Aviation, en el qual s’abordaran les últimes innovacions i estratègies sostenibles que estan donant forma al futur del transport aeri. D’aquesta manera, BNEW 2024 comptarà amb tres platós i set sectors clau per a la nova economia: Aviation, Health, Digital Industry, Talent, Sustainability, Mobility i Experience.

Aquesta fórmula permet arribar alhora a professionals de diferents sectors econòmics, a diverses indústries, a petites i mitjanes empreses, a grans corporacions, a les administracions i institucions i a startups, que participaran de manera activa en el programa de continguts. Això fa de BNEW un esdeveniment disruptiu i innovador que aposta per les possibilitats, noves formes i canvi de paradigma econòmic que ofereixen les noves tecnologies.

Tot això es portarà a terme, de nou, a la ciutat de Barcelona, considerada com un dels hubs tecnològics més capdavanters d’Europa i la ciutat de referència de la nova economia, que aposta fermament per aquesta nova forma de fer les coses i que compta amb un ampli ecosistema empresarial 4.0.

En paraules del delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Pere Navarro, “en un context de transformació sense precedents com el que vivim, el DFactory Barcelona es convertirà de nou en l’epicentre de la nova economia. La cinquena edició de BNEW proporcionarà una oportunitat única per aprendre de les veus més influents de les empreses més innovadores i obtenir una visió àmplia sobre les tendències i els desafiaments que estan donant forma al panorama econòmic global”.

 

Registre obert

En el seu cinquè aniversari, BNEW preveu reunir prop de 350 speakers de primer nivell nacional i internacional, donant lloc a 140 hores de contingut distribuïdes en 100 panells, debats i sessions. L’esdeveniment mantindrà el seu format híbrid per facilitar l’assistència de persones de qualsevol part del món, que poden registrar-se gratuïtament.

De la mateixa manera que en anteriors edicions, la cita compta amb una plataforma digital d’última generació des de la qual els participants de qualsevol país podran seguir en directe o en diferit els continguts que tindran lloc als platós ubicats al DFactory Barcelona. L’únic vertical que només es desenvoluparà de forma presencial serà el BNEW Experience, que busca que els assistents a l’esdeveniment coneguin l’oferta d’oci, cultural i gastronòmica de la ciutat de Barcelona, a més de fer networking.

“Mitjançant la plataforma digital oferim oportunitats de networking de qualitat entre tots els participants i assistents a l’esdeveniment, així com una àmplia oferta de continguts relacionats amb els sectors clau de la nova economia. Per poder gaudir i aprofitar totes aquestes opcions, les persones interessades poden registrar-se des d’avui mateix a través del web de BNEW”, detalla la directora general del CZFB, Blanca Sorigué.

Notícies relacionades