BNEW

Més de 50 empreses emergents participen al BNEW 2022 Start-up Innovation Hub

20 de setembre de 2022

  • El Programa és un punt de trobada únic entre empreses, emprenedors i inversors per connectar entre sí, col·laborar en un entorn d’innovació oberta i donar llum a projectes amb impacte econòmic i social.

 

  • Els 10 millors projectes seran candidats als premis BNEW en les categories d’immobiliària, sostenibilitat, talent, mobilitat i indústria digital.

 

  • Els projectes guanyadors s’anunciaran en el sopar de gala que se celebrarà el pròxim 5 d’octubre a l’estació de França.

 

Barcelona, 20 de setembre de 2022.- Més de 50 empreses emergents participaran en el BNEW Startup Innovation Hub, en el marc de la de la tercera edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW), que se celebrarà entre el 3 i el 6 d’octubre al DFactory.

Segons la seva activitat professional, les startups participaran a les següents verticals: Digital Industry, Real Estigues, Mobility, Talent i Sustainability. La vertical de la indústria digital comptarà amb la presència de 3dthinks, AirTrace Technologies i Aptugo Limited, entre altres; per la part del sector immobiliari: Bambai, Bitskout, Buildlovers Technology, etc; a la indústria de la sostenibilitat: CargoBici, Last Mile Team, Le Petit Planet, etc; en matèria de mobilitat: CamperXpress, Dezentracom, Innovative Porting; i, finalment, en quant a talent: go4clic, Here and Now 2019, Opground…

És important destacar que el BNEW Startup Innovation Hub és un punt de trobada únic per a conèixer els avanços tecnològics a la indústria i connectar entre empreses corporatives, socis potencials i inversors. L’objectiu del programa és, d’una banda, trobar noves companyies que revolucionin la nova economia i, per un altre, donar-los l’oportunitat de formar part d’un entorn d’innovació, amb múltiples oportunitats de creació de sinergies i generació de negoci.

En aquest sentit, cadascuna de les startups participants tindrà l’oportunitat de presentar una solució creativa i innovadora a les principals empreses industrials de tot el món, als inversors i a les empreses de capital de risc. A més, podran preparar un pitch de 5 minuts davant d’una audiència especialitzada.

En paral·lel, les companyies emergents podran fer networking a través de trobades presencials B2B i de la plataforma de BNEW amb professionals de diferents sectors econòmics, indústries, empreses, administracions i institucions, així com accedir a coneixements especialitzats del sector amb entrades gratuïtes.

Els 10 millors projectes també seran candidats directes als premis BNEW a les categories Premi a la Millor Startup (un premi per sector). Finalment, els projectes seleccionats es publicaran al directori d’empreses emergents de BNEW amb les millors empreses emergents de l’any.

Per al delegat especial de l’Estat del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, “aquest espai en un esdeveniment de referència internacional com el BNEW és una oportunitat única perquè les empreses emergents puguin impulsar el seu creixement i visibilitat”. I prossegueix: “La fórmula de participació, col·laboració i innovació oberta permetrà a les startups connectar amb inversors, emprenedors i el teixit productiu per a donar llum a projectes amb impacte econòmic i social”. Per part seva, Blanca Sorigué, directora general del CZFB afirma que “aquest programa és l’escenari perfecte per veure les idees i els projectes que poden donar forma a l’economia 4.0”.


Selecció de projectes

El pròxim 5 d’octubre, a partir de les 20 hores i a l’Estació de França, es lliuraran els Premis BNEW amb les startups guanyadores en cadascuna de les verticals (Digital Industry, Real Estigues, Mobility, Talent, Sustainability).

El jurat dels Premis a les Millors Start-ups de BNEW 2022 avaluarà les solucions presentades segons l’impacte del projecte a la indústria, la capacitat dels equips de gestió i les solucions tecnològiques d’alt valor que aporten avantatges competitius sostenibles. El jurat, així mateix, tindrà en compte el potencial de creixement sostenible de la startup, la seva capacitat per a influir en l’economia i la societat i el seu component d’innovació.

En la segona edició dels premis van ser guardonades Utvyakta, Decoditive, Alén Space, Newe, Advanced Air Mobility, The Predictive Company, The Blue Box Biomedical Solutions, Econcrete i Opground, en un acte presidit per la vicepresidenta primera i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño.

Notícies relacionades