Edifici Media-TIC

Imatge Edifici Media-TIC

Superfície total disponible: 3.062 m²

Aquest singular edifici cúbic de l’arquitecte Enric Ruiz-Geli es troba al cor de districte 22@, a la confluència dels carrers Roc Boronat i Sancho d’Àvila. L’Edifici Media-TIC simbolitza el potencial de Barcelona al sector audiovisual i de les tecnologies de la informació.

L’edifici mostra el seu esquelet metàl·lic després d’un revestiment translúcid i innovador que actua de filtre solar a dues de les quatre façanes. La principal té un aspecte encoixinat, causa del sofisticat sistema pneumàtic, que deixa passar la llum o crea ombra, segons la radiació solar, el que suposa un estalvi energètic del 20%.

Té una planta baixa, exempta de columnes, nou plantes que ocupen 16.000 m2. Els 7.104 m2 restants els compon un modern auditori amb capacitat per a 200 persones i dos soterranis.

Actualment, Media-TIC allotja l’Oficina d’Atenció a les Empreses (OAE), un espai de referència per a les empreses i pimes de Barcelona que aglutina una cartera permanent de serveis de valor afegit per al creixement empresarial. També acull diverses iniciatives de Barcelona Activa, una entitat d’impuls empresarial de l’Ajuntament de Barcelona.

Media-TIC ha rebut nombrosos premis arquitectònics, entre ells, el World Architecture Festival (WAF), a el millor edifici de 2011; el premi d’Investigació de la IX Biennal d’Arquitectura i Urbanisme; i l’European Award for Steel Structures 2009.

 

Oficines Disponibles:

Planta 5a Mòdul P5M1: Superfície 436 m²

Planta 5a Mòdul P5M5.1: Superfície 119 m²

Planta 5a Mòdul P5M5.2: Superfície 140 m²

Planta 6a Mòdul P6M1: Superfície 781 m² + Terrassa 34 m²

Planta 7a Completa: Superfície 1.586 m² + Terrasses 92 m²

Més informació

    També et pot interessar