Opground, el primer reclutador virtual que elimina els currículums i agilitza els processos de selecció un 80%

Imatge opground

opground

2 de novembre de 2021

Opground, amb un sistema ideat sobre Intel·ligència Artificial, va ser premiada a la Barcelona New Economy Week, el 7 d’octubre passat, com la startup més innovadora dins la vertical de talent. El reclutador virtual, ja present a Espanya i Llatinoamèrica, va néixer en ple confinament per eliminar els currículums i agilitzar els processos de selecció en un 80%.

Eduard Teixidó, CEO d’Opground explica: “La primera entrevista és aquest punt on les empreses descobreixen qui hi ha darrere de cada currículum o perfil de Linkedin, i els professionals busquen conèixer tots els detalls de l’oportunitat per poder avaluar-ne l’interès. Per això, nosaltres anem més enllà i, per oferir una solució realment simple i eficient, no ens focalitzem a millorar el que ja hi ha al mercat, sinó a combinar el millor de la tecnologia amb la manera de treballar de les persones”.

La startup fundada per Eduard Teixidó, Jordi Vall i Marcel Gozalbo, amb aquest innovador model permet, per una banda, oblidar-se de la superficialitat dels currículums, i alhora possibilita automatitzar els processos de selecció guanyant en qualitat, eliminant la necessitat de cercar ofertes, aplicar a elles i dur a terme més primeres entrevistes. Per això, el sistema busca i gestiona totes les oportunitats per cada professional.

De este modo, habiendo realizado una única primera entrevista con su chatbot, y sin necesidad de ya interactuar más en la plataforma, el candidato, con su perfil anónimo, únicamente recibirá propuestas a su medida, detalladas y personalizadas de aquellos empleadores que quieren al candidato en su fase final del proceso.

Por otro lado, el empleador recibe a los candidatos más acordes en menos de cinco minutos. Este sistema, que entre otras, tiene en cuenta las voluntades e intereses de ambas partes, permite al empleador subir sus vacantes, que son ocultas hasta que se pone en contacto con el candidato escogido, y evitar estar activamente buscando y preseleccionando nuevos profesionales para cada vacante. Sin necesidad de interactuar más en la plataforma, se le ofrece la posibilidad de evitar las fases de pre-selección, con la reducción en tiempo y costes que esto conlleva.

 

Articles relacionats