3D Incubator imprimeix un prototip de vàlvula multifunció

 Imatge prototip vàlvula

31 de març de 2022

ITC S.L és una empresa de referència a nivell mundial en fertirrigació i dosatge de fluids, amb més de 25 anys d’experiència en el seu sector.

El seu departament Tècnic i de R+D està en constant desenvolupament de millores i components que aportin noves funcions i capacitats als productes de la companyia. Els últims mesos els seus enginyers han treballat en el disseny d’una vàlvula multifunció per als equips de dosatge, la qual permet treballar amb pressions de fins a 16 bar. en la part de seguretat i 10 bar en la part reguladora de pressió.

Per al desenvolupament d’aquest accessori, ITC ha apostat per la impressió 3D. Aquesta tècnica permet en temps rècord el desenvolupament de prototips per poder realitzar proves de funcionament i la comprovació de l’ajust de la peça i la fabricació del producte final a partir d’un model digital.

Pel fet que, per a aquest prototip en concret, era molt important triar bé el material a utilitzar, per a la seva impressió, ITC s’ha decantat per 3DIncubator i la seva tecnologia d’impressió 3D HP Multi Jet Fusió. L’arquitectura d’aquesta tecnologia és capaç d’imprimir 30 milions de gotes per segon, amb els acabats de gran qualitat i perfecció que requereixen els productes desenvolupats per ITC.

Articles relacionats