blog

Join the Manufacturing Revolution!

Fotografia Ryoga Engineering web

11 de juliol de 2023

Join the Manufacturing Revolution!

Ryoga Engineering ofereix els seus serveis d’impressió 3D, fabricació additiva de baix a alt volum, disseny 3D i enginyeria inversa per a empreses de tots els sectors i grandàries, per a aplicacions mèdiques, de consum, electròniques, d’automoció, aeroespacials, industrials, esportives i molt més.

Els serveis de fabricació additiva i impressió 3D de Ryoga Engineering són ideals per a accelerar els processos de desenvolupament i producció de productes. Ryoga pot accelerar el seu procés de desenvolupament de productes des del disseny fins a la creació de prototips i la fabricació d’una manera altament eficient i ràpida.

El nostre equip de fabricació està preparat per a satisfer les seves necessitats amb una àmplia gamma de processos i materials.

Què és la fabricació additiva i quins són els seus avantatges?

La fabricació additiva o fabricació additiva per capes, utilitza el disseny assistit per ordinador (CAD) o un model 3D per a donar instruccions a les màquines perquè construeixin un objecte capa per capa. El dibuix CAD actua com un conjunt d’instruccions o plans que il·lustren tots els secrets del producte que es fabricarà. Aquests plans indiquen a la màquina on i quan col·locar el material. D’aquesta manera, poden fabricar-se objectes complexos sense necessitat d’assemblar peces separades. Aquest tipus de llibertat de disseny permet a un enginyer o dissenyador industrial millorar la funcionalitat mitjançant una major complexitat, la qual cosa no sol ocórrer amb els mètodes de fabricació tradicionals. El resultat és un producte intricat, únic i lleuger amb un alt nivell de resistència.

Hi ha menys errors i la possibilitat d’identificar i resoldre els problemes abans d’imprimir. Per a aconseguir un resultat similar amb els mètodes tradicionals es necessitarien passos addicionals com tallar, fresar, mecanitzar o conformar. En altres paraules, les tecnologies additives permeten crear geometries que abans eren impossibles de produir.

Encara que les tecnologies additives s’han utilitzat sobretot per a la creació de prototips, els materials de programari i maquinari han anat madurant per a produir peces d’ús final amb qualitat de producció, un procés conegut com a fabricació digital directa.

Ara més que mai, el desenvolupament pot avançar-se amb iteracions més ràpides de prototips físics d’alta qualitat. La fabricació additiva pot aplicar-se a productes d’una àmplia gamma de sectors, com el metge, dental, biotecnològic, aeroespacial, automoció, construcció, disseny industrial, educació, moda, alimentació i molts més.

La fabricació additiva ofereix al seu projecte la llibertat d’un producte lleuger, de baix cost i resistent, al mateix temps que satisfà les exigències d’un disseny complex. Algunes dels avantatges addicionals de la fabricació additiva són:

Permet la creació de peces úniques
Permet als clients fer canvis ràpids en els prototips durant la producció, la qual cosa possibilita un procés de fabricació dinàmic i orientat al disseny
Reduir els terminis de lliurament, ja que es pot produir un únic component sense necessitat de passos de muntatge addicionals
Produir components acabats gràcies als avanços tant en el procés com en els materials
Produir menys residus que els processos *sustractivos tradicionals
Permetre sèries de producció de baix volum, reduint la inversió en temps i costos
Ofereixen aplicacions il·limitades adequades per a una àmplia gamma d’indústries

Com pot ajudar-lo l’equip Ryoga Engineering en el desenvolupament del seu producte:

Els experts de *Ryoga reconeixen el valor de la col·laboració entre disseny i fabricació en les primeres fases del procés de desenvolupament del producte. Podem participar en les diferents fases del seu procés en les quals més ens necessiti, ja sigui per a la instal·lació d’una sola unitat o per a per a produccions de gran volum. A continuació trobarà exemples de com el nostre variat grup d’enginyers, dissenyadors i constructors pot ajudar-lo a portar el seu projecte des de la definició fins a la producció:

Enginyeria inversa i escanejat 3D: Tenint peces ja existents, tenim la tecnologia i capacitat per a realitzar un escanejat 3D d’aquestes, ja sigui per a per a reproduir-la amb la mateixa morfologia o per a redissenyar-la concorde a les seves necessitats
Definició: Cada projecte té reptes únics de disseny i fabricació. Vingui a Ryoga Engineering amb el seu concepte i treballarem amb vostè per a definir millor els seus requisits tècnics. Li proporcionarem un camí lògic per a la creació de prototips sense perdre de vista els processos de fabricació finals adequats
Disseny i prototipado ràpid: Utilitzarem els nostres recursos interns de fabricació i la nostra xarxa de proveïdors homologats per a desenvolupar conceptes CAD en 3D i lliurar ràpidament prototips conceptuals per a la validació de les primeres fases. Tenim accés directe a tecnologies additives líders en el sector, perquè el seu projecte es desenvolupi en un temps rècord
Disseny sofisticat i fabricació de prototips: Els nostres enginyers i dissenyadors poden ajudar-lo a traduir conceptes en CAD 3D detallat, la qual cosa dona com a resultat prototips refinats amb estètica i funció integrades

 

Articles relacionats