3D

Revol Racing: les ulleres esportives més tecnològiques

Imatge Revol Racing

11 de novembre de 2021

Revol Racing presenta les primeres ulleres esportives fabricades sota la tecnologia d’impressió 3D. Pensades per a satisfer les necessitats de qualsevol esportista. Aquestes ulleres es dirigeixen a totes les persones que practiquin esport a l’aire lliure, les quals demanden una gran versatilitat i resistència, estant especialment enfocades al ciclisme.

Sent capaços d’iterar 10 vegades més ràpid que qualsevol altra marca del sector, ofereix la combinació perfecta entre tecnologia i estil. A través d’un procés de fabricació innovador, possibilita crear geometries sense limitacions, les quals no són possibles a través dels mètodes tradicionals per injecció de plàstic. La necessitat de portar al mercat unes ulleres realment resistents, fa que la utilització de materials d’última generació sigui clau en la diferenciació de les Model-1, el primer llançament de Revol Racing

Les lents intercanviables, la seva lleugeresa, flexibilitat i resistència als cops, així com la seva ventilació contra l’entelament, són només algunes de les propietats que presenten. Ofereixen un plantejament de “visibilitat infinita” per a gaudir d’una visió àmplia i de qualitat, garantida mitjançant una estudiada mesura i posició de lent. Els estàndards de qualitat estan certificats gràcies a treballar amb “Carl Zeiss Vision”, el major fabricant de lents a nivell mundial.

Revol Racing, gràcies a la seva participació en el 3D Incubator de Barcelona, ha revolucionat el mercat de les ulleres fabricades amb impressió 3D, creant un precedent a nivell nacional. El propòsit és ser l’empresa líder en el sector de les ulleres esportives, arribant al següent nivell amb l’aplicació de la realitat augmentada en pròxims models..

Articles relacionats